abraham pop
 1. Home
 2. Abraham pop

Opblaasbare Abraham pop

€27,50  per dag incl. btw

Beschrijving

Gaat jouw geliefde, familielid of vriend Abraham binnenkort zien? Maak zijn 50-jarige verjaardag extra leuk met een opblaasbare Abraham pop! De opblaasbare Abraham Cartoon pop is zeer populair en zal niemand ontgaan. De pop is namelijk 4,5 meter hoog! De pop wordt compleet geleverd met spantouwen, blower en een banner. De meegeleverde blower zorgt ervoor dat de Abraham pop wordt opgeblazen.

Poppen in meerdere leeftijden beschikbaar!
50 jaar, 65 jaar en 70 jaar
De standaard hoogte van onze poppen is 4,5 meter

Huuraanvraag indienen

Wij nemen na uw aanvraag nog contact met u op om de aanvraag te bevestigen en eventueel door te nemen.

  Huurdatum

  Transport: €10 voorrijkosten + €0,40 per km

  Abraham pop huren?

  Is er in uw omgeving die binnenkort Abraham gaat zien? Huur dan een Abraham pop dan bij Springkussenverhuur De Stuiterbal! Dit kan heel gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van ons aanvraagformulier. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen door te nemen.

  Mocht u nog vragen hebben over het huren van de Abraham pop kunt u deze kwijt in het opmerkingenveld of u kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.

  Springkussenverhuur De Stuiterbal

  Springkussenverhuur De Stuiterbal is gevestigd in Dordrecht en verhuurt in een straal van 40 kilometer rondom Dordrecht springkussens in diverse thema’s. Hierbij hebben wij een groot oog voor schone springkussens en veilig speelplezier. Al onze springkussens zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen.

  Partyverhuur

  Naast springkussens verhuren wij ook andere leuke party artikelen. Hierbij moet u denken aan partytenten, (sta)tafels, stoelen, popcorn- en suikerspinmachines en ballonnenpilaren. Zo kunt u uw feestje of evenement onvergetelijk maken met de partyverhuur van Springkussenverhuur De Stuiterbal!

   

   

  Menu
  WhatsApp chat