1. Home
 2. Lasergame set

Lasergame set

10 x Pistolen

€75,00,- Per dag incl. BTW

Beschrijving

Met Light Battle Active beleef de ultieme lasergame ervaring. Met deze lasergame pistolen heb je eindeloos speelplezier, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Vanaf nu kan je zolang je maar wilt in en rond het huis laserschieten. Een Light Battle Active lasergame pistool is makkelijk in gebruik en je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel?
Je kunt laserschieten in maximaal vier teams waarbij elk team kan uit een oneindig aantal spelers bestaan. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan als alle levens op het lasergame pistool van de tegenstander op zijn. Het lasergame pistool is het doel om op te richten, extra accessoires is niet noodzakelijk.

Hoeveel levens je nog hebt kun je zien aan de hand van 3 levensbalken, waarbij elke rode levensbalk voor drie levens staat. Je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, hangt af van het gebruikte munitiesoort. Schiet je bijvoorbeeld met de munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op de munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Functionaliteiten van het lasergame pistool:
• 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
• 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
• 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
• Munitie herlaadknop;
• Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
• Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
• Licht- en geluidseffecten.

Wij leveren in een straal van 40 km rondom Dordrecht.

Onder andere in: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Rotterdam, Ridderkerk, Vlaardingen, Pernis, Capelle aan den IJssel, ‘s-Gravendeel, Maasdam, Schiedam, Strijen, Gorinchem, Hoogvliet, Breda, Werkendam, Moerdijk, Zevenbergen, Hardinxveld Giessendam,

Huuraanvraag indienen

Wij nemen na uw aanvraag nog contact met u op om de aanvraag te bevestigen en eventueel door te nemen.

  Huurdatum

  Transport: €10 voorrijkosten + €0,40 per km

  Valmatten (2.50 per stuk)

  Menu
  WhatsApp chat