Springkussen huren Breda

Organiseer jij een feestje in Breda of in de omgeving van Breda? En wil je leuke kinderentertainment op je feest? Dan is een springkussen de oplossing! Een springkussen huren in Breda doe je bij Springkussenverhuur De Stuiterbal. Wij hebben een ruim assortiment springkussens in verschillende thema’s. Van een Mini kasteel tot een Multiplay XXL Piraten springkussen. Met onze springkussens hebben de kinderen zeker een topfeestje! Bekijk ons assortiment springkussens hieronder.

Springkussen Mini kasteel

€65,- per dag inclusief BTW.

Springkussen Jungle

€75,- per dag inclusief BTW.

Springkussen Boerderij

€75,- per dag inclusief BTW.

Springkussen Prinses

€75,- per dag inclusief BTW.

lego springkussen

Springkussen combi slide lego

€85,- per dag inclusief BTW.

Multiplay L Jungleworld

€95,- per dag inclusief BTW.

Springkussen Krokodil

€99,99 per dag inclusief BTW.

superhelden springkusse

Springkussen super hero

€99,99 per dag inclusief BTW.

Multiplay XXL Frozen Castle

€129,99 per dag inclusief BTW.

Multiplay XXL piraat

€129,99 per dag inclusief BTW.

feest springkussen

Multiplay XXL beestenboel

€129,99 per dag inclusief BTW.

Multiplay XL Clownvis

€149,99 per dag inclusief BTW.

Stormbaan Piraat

€159,99 per dag inclusief BTW.

Springkussen huren in Breda

Springkussenverhuur De Stuiterbal is uw partner voor het huren van springkussens in Breda. Onze kussens zijn ideaal voor kinderfeestjes, buurtfeestjes en kleinschalige evenementen. De springkussens kunnen geplaatst worden in een achtertuin, op een parkeerplaats of zelfs binnen. Onze springkussens zorgen voor urenlang speel- en springplezier voor kleine (en stiekem ook de wat grotere) kinderen! De springkussens worden verhuurd inclusief:

  • 1 blower
  • Verankermateriaal (haringen/touwen)
  • Dekzeil
  • Haspel
  • Op-/afbouwinstructies

Springkussen op locatie

Wilt u een springkussen huren voor uw feestje? Dat is geen probleem! Wij zorgen dat de springkussen tijdig op locatie is en we kunnen uiteraard helpen bij het opzetten en afbreken.

Ook voor Partyverhuur!

Naast het verhuren van springkussens biedt Springkussenverhuur De Stuiterbal een ruim assortiment aan partyverhuur. Hierbij moet u denken aan partytenten, tafels, stoelen, warmhoudapparatuur, ballonnenbogen en pilaren. Ook verzorgen wij kinderentertainment. Zo bieden wij voor elk feest een oplossing op maat. Wij leveren naast Breda ook in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Rotterdam, Ridderkerk, Vlaardingen, Pernis, Capelle aan den IJssel, ‘s-Gravendeel, Maasdam en Strijen.

Menu
WhatsApp chat